[bilinmeyen] oğlum şuan 7 haftalık. Doğduğundan beri bepantol kullanıyorduk. Pişik oldu. Sonra doktorumuz hametan yazdı o da geçirmedi. Son çare sudokrem önerdi. Hamazinc ve travazolu da günde 3 defa sürün dedi. Yine geçmeyince gaia testi yaptı. Sütümdeki Laktoza karşı intolerans çıktı oğlumda. Relaktaz damla vermeye başladım her emzirmeden önce. Artık geçti pişik çok az kaldı. Doktorumuz laktoz intoleransının geçici olduğunu söyledi
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] bebeğime doğduğu günden itibaren bepantol ve kantaron yağı kullandım 4 e yaklaştık bir kere pişik olmadı sürekli sürün kantaron özellikle
Anne sütü ile besleniyorsa sadece küçük çişini yaptıysa ıslak mendille silmeyin penaten krem öneriyorum pişik geçtikten sonra sık sık pişik kremi sürmemenizi tavsiye ediyorum
[bilinmeyen] hamazinc ve trosyd bu kremleri karıştırıp kullanıyorum çok kötüydü pişigimiz alarji sivilce gibiydi aynı geçti çok şükür diğer kremlerin hiç biri işe yaramadı doktor tavsiyesi ile kullandım ben ilk çocuğumada kullanmıştım
[bilinmeyen] benim kızımda da öyleydi bir türlü geçmiyordu pişiği hametan,sudokrem,Dalin pişik kremi, Bepanthol hepsini denedim geçmedi TRAVAZOL kremi kullandım şuan da kullanıyorum bire bir hemen geçiriyor en ufak kızarıklığı bile geçiriyor
[bilinmeyen] benim kızımda da öyleydi bir türlü geçmiyordu pişiği hametan,sudokrem,Dalin pişik kremi, Bepanthol hepsini denedim geçmedi Travazol kremi kullandım şuan da kullanıyorum bire bir hemen geçiriyor en ufak kızarıklığı bile geçiriyor
[bilinmeyen] Benim kızımda da öyleydi bir türlü geçmiyordu pişiği hametan,sudokrem,dalin pişik kremi, bepanthol hepsini denedim geçmedi travazol kremi kullandım şuan da kullanıyorum bire bir hemen geçiriyor en ufak kızarıklığı bile geçiriyor.
[bilinmeyen] benim bebegim de pişik olmuştu bezden kaynaklı oluyor genelde bi karışım verdi doktor pişik icin 2 gunde gecti onu sürünce
[bilinmeyen] benim bebekte pişik olmuştu bezden dedi doktor bir karışım verdi onu sürdüm 2 günde geçti
benim bebeğimde de pişik oluyordu bez markasını değiştirdim ve pişik kremi recream kullanıyordum bıraktım, sarı kantaron yağı kullandım çok şükür düzeldi şimdi sadece bazen sarı kantaron ve zeytinyağı kullanıyorum.
[bilinmeyen] Sarı kantaron yağı ve zeytinyağı sadece kaka sonraları kullanıyorum.
[bilinmeyen] ben ıslak mendilleri yıkayıp kavanoza koyuyorum o şekilde kullanıyorum bebek bezi değişirse iz bile pişik yapmıyor deneyin isterseniz
[bilinmeyen] Benim bebeğimde de oldu aynı şey hiç geçmedi pişiği sivilce gibiydi doktor ıslak mendili hayatımdan çıkarmamı önerdi pamukla temizliyorum ve şuanlık iyi sizde bi öyle deneyin isterseniz
hilalsarigoz bezini değiştirmeye ve ıslak mendilini değiştirin bence biz unıbaby katkısız olan sadece su içerikli ıslak mendili kullanıyoruz pişik kremi olarakta mustella pişik önleyici kullanıyoruz. Her bezi açmamda pişik olsun olmasın krem sürüyorum pişiğiz hiç olmadı. Umarım en kısa zamanda geçer bebek için zor bi süreç 🙏🏻