hilalsarigoz trendyolda bulgar kremi var küçük mavi kutu çok iyi geliyor onu bi deneyin isterseniz
hilalsarigoz Merhaba.Bir hekim olarak bunlari söyleyebilirim. Bez alerjisi , şampuan ve ya geç bez değişikliği gibi birçok şey buna sebep olabilir ancak gecmeyen pişik enfeksiyon gostergesi olabilir. Cildiye doktoruna başvurunuz.Kisa sürede problemi ortadan kaldiracak basit bir tedavi için ilaç önerecektir ve almanız gereken önlemlerden bahsedecektir.
hilalsarigoz benim kızımın iyice yara olmuştu her kremi denedim fakat geçmedi marketten arko tüp krem aldım 3 günde geçti eczanelerde de var heryerde var bide onu dene istersen sudocrem daha beter yapıyor yani bizimkini öyle yapmıştı
hilalsarigoz
hilalsarigoz ben oğluma hametan kullanıyorum bi tek o iyi geliyor bazen bebeklere en pahalısını kullanırız geçmez en ucuzunu kullanırız iyi gelir deneme yanılmayla ancak bulabildim bende birde pişik zamanında asla ıslak mendil kullanmayın pamugı ıslatıp silin ardından kurulama yapın ıslak mendil daha cok tahrişe sebebiyet veriyor
hilalsarigoz eczaneden çinkolu krem al %70olan daha iyi geliyo aynı sorun bende de vardı berbat derecede alarjik dediler vs dediler çinkolu krem kullanmaya başladım arada kantaron sürdüm.alarjik olduğunu dusunuyosan da e bebekte alt temizleme mendilleri var ıslak mendil yerine kesinlikle onu kullanmalısın alamazsan da ıslak ılık havlu bezler yap onları kullan altını degistirirken
hilalsarigoz normalde pudra önerilmiyor ama bize eczaneden özel bir pudra önerdiler adı Utalk pudra lokal etkili antibakteriyel bir pudra ondan kullandik iki günde geçti normal pudralardan değildi yinede eczaciniza danişin derim mustela Bepanthol hametan kantaron yağı hiçbiri işe yaramamişti
hilalsarigoz kesinlikle bacoderm ve troysid öneririm
hilalsarigoz Benim bebeğimde öyle maalesef.Sudocream,Desitin kullanıyorum çok verimli değil sonuçlar.Doktor Bepantol Sendiderm verdi özellikle alerjik diye üstelik her alt değiştirmede mutlaka La Roche Posay Lipikar atopik ciltler için yakama jeli ile yıkıyorum güzelce kuruluyorum sırayla sürüyorum ama hep pişik🙂Her günde banyo yaptırıyorum..Bu şekilde işte kontrol altında tutmaya çalışıyorum çok yorucu olsada..Çiş ve kakasını anında yıkasamda oluyor öyle hassas.Büyüdükçe düzeleceğini umuyorum..Umarım sizinki bu kadar hassas değildir bunları deneyince düzelir🙏🏻
Zehragokalp trosdy pişik kremi değil mantar kremi direk değil hametan gibi bı kremle karıştırıp kullanmanı tavsiye ederim ayrıca uzun süre kullanılması da sakıncalı eczacina sormani tavsiye ederim
hilalsarigoz mustela pişik kremi
hilalsarigoz benim bebeğimde sürekli pişik oluyordu 3 aylıktan beri biz kadınların enfeksiyon falan olduğunda kullandığı travazol adlı bi merhem var komşum onu önerdi sağlık ocağındaki doktorumuza sorduk kullandık iki sürmede pişik tamamen geçti ard arda fazla kullanılmıyor ama bilgin olsun benim bebeğim için çok işe yaradı doktoruna bi sor bence
Elisaumay Travazol 5 gunden fazla kullanilmaz bebeklerde bilginiz olsun..Asiri alerjik oldugu donemlee disinda kullanilmasi kesinlikle tavsiye edilmez.Yanlis oneri bilginiz olsun..
hilalsarigoz öncelikle pişik kremlerini kullanmaya çoğu anne adayı yanlış biliyor ben bir çocuk gelişimci olarak söylüyorum pişik önleyici krem bebek pişik olmadan günde en az 2 defa önlemek için sürülmeli ki bebek pişik olmasın olduktan sonra etkisi azalıyor
hilalsarigoz merhaba, bizimde kanayan ve gecmeyen pişiğimiz vardı. Doktorumuz ‘ penaten’ isimli krem söyledi. Alman kremi olarakta geciyor. Rossmanda bulabildik. Herzaman kullanmamak gerekiyor alışkanlık olmaması için. Kötü pişiklere karşı silahınız olabilir .. geçmiş olsun
hilalsarigoz bez markanızı değiştirebilirsiniz
hilalsarigoz merhabalar oksamen pişik kremini öneriyorum size benim kızımda çok şiddetli bi pişik oldu hamazinc, trosyd, travazo, sudo, kantaron yağı doğal zeytinyağı herşey denedim oksamen çok hızlı bir şekilde iyileştirdi.
hilalsarigoz ben de zeytinyağı kullanıyorum kremlerle geçmeyince. Yumuşatıyor çabuk geçiriyor
[bilinmeyen] Benim bebegim 9 aylik 20 gunlukten beri relaktaz veriyorum.Organik bez kullaniyorum her bez degisiminde yikiyorum Dunya degisik krem kullaniyorum,her aksam yikiyorum sonyc hep pisik!Laktoz ile alakali oldugunu sanmiyorum..
Ebruiscanayaz Benim bebegim 9 aylik 20 gunlukten beri relaktaz veriyorum.Organik bez kullaniyorum her bez degisiminde yikiyorum Dunya degisik krem kullaniyorum,her aksam yikiyorum sonyc hep pisik!Laktoz ile alakali oldugunu sanmiyorum..
hilalsarigoz hamazinc krem alın aile hekimine yazdırın 6 kutu ödüyor para da vermemiş olursunuz. Sudocrem muadili bir krem