Pnrgcnr benim de düşüğün oldu, hiç anlamadım kontrolde ortaya çıktı ölmüş karnımda. Ağrı kavramı çok farklı şu çok ağrır bu çok acır dememek lazım. regl ağrısı bile var da düşüğün ağrısu hiç yok diyebilirim. Naçizane konu sahibine tavsiyem: ben hiç regl ağrısı bilmem, düşük yaptım ağrım olmadı, kürtaj oldum bebek karnımda öldü ağrım olmadı, 3 cm açıklığım vardı son Dr kontrolünde hiç anlamadım sıfır ağrı, 5 cm açıklıkla Dr un zoruyla hastaneye geldim sıfır ağrı, ne zaman ki bana taktı suni sancıyı ölüyorum sandım. Bence bir ebeyle anlaşın doula değil sertifika eğitimli kişiye güvenmeyin, ebe olsun, suni sancı çok gerekmiyorsa taktırmayın. İnanın ki ben ağrı bilmez, ağrı eşiği çok yüksek, dirayetli kadın yerlerde süründüm, böyle bir şey yok. Korkutmak değil amacım, bana mesela pazar günü hasyaneye gelmemek için verdi suniyi, ben zaten açılıyordu hızlandırdı. 4 saat sürmedi 10 cm tam açıklığım olduğunda, bebeğin kanala inmesini bekledik. Sadece doktora bırakmayın işin ehli sizi düşünen biri olsun. Tuzlu diye vazgeçmiitim pişman oldum, ebe şart